Parkeermeter bijvullen

Als u eindelijk een parkeerplaatsje heeft gevonden, wilt u dat liever niet afstaan. Veel mensen zien zich dan ook voor een dilemma geplaatst als ze merken dat hun parkeertijd bijna overschreden is. Wat doe je dan? De parkeermeter bijvullen of een nieuwe parkeerplek zoeken? In theorie moet je een nieuwe parkeerplek zoeken, maar in de praktijk gebeurt dat heel vaak niet… met nogal eens een naheffingsaanslag parkeerbelasting tot gevolg.

Parkeermeter bijvullen is verboden

Uit het samenspel van nationale en plaatselijke regelgeving kan afgeleid worden dat het niet de bedoeling is om een auto – nadat u een parkeerkaartje heeft gekocht en de parkeertijd is verstreken – te laten staan op dezelfde parkeerplek en de parkeermeter bij te vullen. Betekent dat nu dat u sowieso aan het kortste eind trekt in een bezwaarschriftprocedure tegen een ‘boete’ voor onbetaald parkeren? Nee! Onze juristen hebben een formule ontwikkeld die het mogelijk maakt om iedere parkeerboete (dus ook de naheffingsaanslag parkeerbelasting waar het in dit geval om gaat) te toetsen aan meer dan 100 factoren. De controle die wij uitvoeren is volledig gratis voor u. En ook als er een verweer mogelijk blijkt te zijn, staan wij u gratis bij. Ons doel? Zo veel mogelijk parkeerboetes laten vernietigen!

Laat altijd bezwaar maken!

De praktijk leert dat er bij het opleggen van bijna iedere parkeerboete fouten worden gemaakt. Ook als u wéét dat u fout zat (bijvoorbeeld door het bijvullen van de parkeermeter), doet u er daarom goed aan om ons altijd naar uw zaak te laten kijken. Omdat het u toch niets kost, heeft u namelijk alleen maar wat te winnen!