Parkeerboete Roermond

Op grond van (onder andere) de Parkeerverordening 2014 kan de Gemeente Roermond een naheffingsaanslag parkeerbelasting opleggen als u geparkeerd heeft zonder kaartje. Als u parkeert op een plek waar dat niet is toegelaten, kunt u daarnaast een ‘echte’ parkeerboete krijgen. In allebei de gevallen tekenen onze specialisten gratis bezwaar voor u aan. Zonder dat het u geld of moeite kost, schakelt u gespecialiseerde juristen in om uw boete te laten vernietigen!

Parkeerboete Roermond no. 1: geen kaartje gekocht

Als u geparkeerd heeft in Roermond zonder een parkeerticket te kopen, kan dit leiden tot een naheffingsaanslag parkeerbelasting. Anders dan vele mensen denken, kan er in veel gevallen een haalbaar verweer tegen zo een ‘parkeerboete’ in Roermond worden aangevoerd. Er worden namelijk veel fouten gemaakt bij het opleggen van deze aanslagen, waardoor veel parkeerboetes onterecht zijn. Schakel nu kosteloos een expert in om bezwaar te maken tegen de parkeerboetes die u in Roermond gekregen heeft. Op die manier weet u zeker dat u alles gedaan heeft tegen de boete wat mogelijk is.

Parkeerboete Roermond no. 2: fout geparkeerd.

Ook als u fout geparkeerd heeft, kunt u een parkeerboete in Roermond krijgen. De wettelijke basis voor deze tweede categorie parkeerboetes is gelegen in de Wet Mulder. Heft u een boete voor verkeerd parkeren gekregen in Roermond? Onze juristen controleren gratis of bezwaar in uw geval zin heeft!

Bezwaar is nuttig

Veel mensen leggen zich neer bij de parkeerboetes die ze krijgen. Dat is echter volkomen onterecht. In veel gevallen worden er fouten gemaakt bij het opleggen van parkeerboetes in Roermond (maar ook in de rest van Nederland). In veel gevallen merken burgers die fouten niet op (doordat het vaak om formele dingen gaat). Schakel daarom altijd een van onze experts in om uw boete te laten controleren. Het kost u geen geld en geen moeite en in veel gevallen zorgt onze aanpak ervoor dat uw parkeerboete in Roermond wordt vernietigd!