Parkeerboete Landgraaf

Of u nu geparkeerd heeft zonder parkeerticket (naheffingsaanslag parkeerbelasting) of op een plek waar dat niet mocht (boete fout parkeren), in allebei de gevallen wordt er een geldbedrag van u gevorderd. Onze specialisten maken kosteloos bezwaar tegen uw parkeerboetes in Landgraaf!

Eerste soort parkeerboete Landgraaf: geen kaartje

Iedere Nederlandse gemeente heeft de bevoegdheid om (een gedeelte van) haar grondgebied aan te duiden waar er betaald geparkeerd moet worden. Ook in Landgraaf is dat mogelijk. Als dat gebeurt en u géén parkeerkaartje koopt alvorens te parkeren, kunt u een naheffingsaanslag parkeerbelasting opgelegd krijgen. Onze juristen zijn op de hoogte van alle regels die gevolgd moeten worden bij het opleggen van dergelijke bonnen en tekenen gratis bezwaar voor u aan.

Tweede soort parkeerboete Landgraaf: verkeerd geparkeerd

In de wet zijn diverse plekken aangeduid waar er niet geparkeerd mag worden. Als dat toch gebeurt, kunt u een parkeerboete opgelegd krijgen. Ook in Landgraaf. Doordat parkeercontroleurs vaak niet op de hoogte zijn van de details van de regels die zij moeten toepassen, worden er fouten gemaakt bij het opleggen van deze boetes. Laat onze juristen kosteloos bezwaar voor u aantekenen: het is gratis en zorgt er in veel gevallen voor dat uw boete vernietigd wordt! Wij dienen bezwaar in tegen alle parkeerboetes in Landgraaf:

  • … buiten de vakken parkeren
  • … naast een gele streep of in een blauwe zone
  • … op de rijbaan (de stoep of een fietsstrook)
  • … bij een woonerf
  • … op een invalidenparkeerplaats
  • … op een plek voor vergunningshouders

Ook voor kosteloos bezwaar tegen andere boetes kunt u altijd bij ons terecht. Omdat het u niets kost om onze hulp in te schakelen (de overheid betaalt ons als wij winnen) heeft u eigenlijk geen reden om gebruik te maken van onze juridische bijstand! Neem nu meteen contact met ons op om bezwaar te laten aantekenen tegen uw parkeerboete.