Parkeerboete IJsselstein

Of u nu een naheffingsaanslag parkeerbelasting opgelegd heeft gekregen (geen parkeerkaartje) of een echte parkeerboete (fout parkeren), het maakt niet uit welke parkeerboete IJsselstein u heeft opgelegd: onze juristen controleren volledig gratis of er bezwaarmogelijkheden zijn en tekenen gratis bezwaar aan tegen de parkeerboetes die u in IJsselstein heeft gekregen.

Parkeerboete IJsselstein #1: naheffingsaanslag

Geen kaartje achtergelaten toen u parkeerde in IJsselstein? Of is het kaartje niet gevonden tijdens een controle? Dan kunt u op grond van onder andere de Parkeerverordening 2014 gemeente IJsselstein een naheffingsaanslag parkeerbelasting opgelegd krijgen. Doordat er veel fouten gemaakt worden bij de toepassing van de wet- en regelgeving is dat in veel gevallen echter onterecht. Onze juristen zijn gespecialiseerd in het maken van bezwaar tegen parkeerboetes en zien de verweren waar u zelf niet opgekomen was. Dit is de gemakkelijkste manier om van uw parkeerboete in IJsselstein af te komen!

Parkeerboete IJsselstein #2: fout parkeren

U kunt een parkeerboete krijgen voor allerlei feiten. Daarbij kunt u denken aan parkeren op een plek waar dat voor iedereen verboden is (op de rijbaan, te dicht bij een kruispunt of buiten de parkeervakken), maar ook voor parkeren op een gehandicaptenplek of op een plaats die is voorbehouden voor vergunninghouders kunt u beboet worden.¬†Al deze gevallen (en nog meer) staan geregeld in de Wet Mulder (ook bekend als de WAHV of ‘Wet Administratiefrechtelijke Handhaving Verkeersvoorschriften’). Als u een parkeerboete heeft gekregen in IJsselstein raden wij u aan om onze juristen altijd bezwaar te laten maken: doordat er veel fouten gemaakt worden bij het opleggen van boetes is er altijd een kans dat het in uw geval mis is gegaan en dat uw boete vernietigd moet worden!

Bezwaar is nuttig

Een parkeerboete is misschien niet heel erg hoog, maar het is toch weggegooid geld. Laat ons daarom altijd bezwaar aantekenen tegen de parkeerboetes die u in IJsselstein heeft gekregen Het kost u niets (als wij winnen betaalt de overheid onze kosten) en levert in veel gevallen wel resultaat op!