Parkeerboete Heerlen

Er kunnen twee dingen bedoeld worden met een parkeerboete: het kan gaan om een naheffingsaanslag parkeerbelasting (geen parkeerkaartje) of om een echte parkeerboete (fout parkeren). Welke parkeerboete Heerlen u ook opgelegd heeft, het is hoe dan ook zinvol om onze specialisten gratis bezwaar te laten aantekenen tegen de boete. Het kost u niets en zorgt er in veel gevallen voor dat de boete komt te vervallen!

Parkeerboete Heerlen #1: naheffingsaanslag

Als u geparkeerd heeft zonder (zichtbaar) parkeerkaartje kunt u een naheffingsaanslag parkeerbelasting opgelegd krijgen. Doordat er bijzonder veel regels in acht genomen moeten worden om zo een naheffingsaanslag op te leggen (niet alleen op landelijk niveau, maar ook plaatselijke regelgeving), gaat het echter vaak fout bij de gemeente. Onze juristen zijn gespecialiseerd in deze materie en kunnen verweren bedenken die u (doordat u niet op de hoogte bent van regelgeving en jurisprudentie) gewoon niet kúnt zien. Heeft u een parkeerboete gekregen in Heerlen? Laat ons dan gratis bezwaar aantekenen!

Parkeerboete Heerlen #2: fout parkeren

Bij fout parkeren kunt u denken aan parkeren op de rijbaan (ook de stoep of het fietspad) of buiten de parkeervakken. Daarnaast is het echter ook mogelijk dat u geparkeerd heeft op een plaats waar dat voor sommigen wél toegelaten is, maar voor u niet (zoals een gehandicaptenparkeerplaats of een vergunninghoudersplek). Of misschien heeft u bepaalde voorschriften niet nageleefd (geen parkeerschijf). Al deze gevallen zijn geregeld in de Wet Administratiefrechtelijke Handhaving Verkeersvoorschriften en de daarop gebaseerde regels. Zoals dat overal in Nederland geldt, is het ook in Heerlen zo dat er veel fouten gemaakt worden als er een parkeerboete wordt opgelegd. Schakel kosteloos een specialist in om bezwaar te maken tegen uw parkeerboete in Heerlen!

Bezwaar is nuttig

Veel mensen leggen zich erbij neer als ze een parkeerboete in Heerlen hebben gekregen. Dat hoeft echter helemaal niet! Onze specialisten controleren gratis of er verweer mogelijk is tegen uw boete en tekenen – als dat het geval is – vervolgens ook nog gratis bezwaar aan tegen de parkeerboete die u in Heerlen heeft gekregen. Als wij uw zaak winnen en uw boete wordt vernietigd, is het de overheid die ons betaalt!