Parkeerboete Groningen

Het maakt geen verschil uit welke parkeerboete Groningen u oplegt, onze juristen maken gratis bezwaar voor u. In veel gevallen zorgt dit ervoor dat uw boete komt te vervallen!

Parkeerboete Groningen #1 : geen kaartje

In de Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2014 is bepaald dat Groningen een naheffingsaanslag parkeerbelasting mag opleggen als iemand geparkeerd heeft zonder een (zichtbaar) kaartje achter te laten. Doordat er veel fouten gemaakt worden tijdens het opleggen van een dergelijke aanslag, slagen onze juristen er in een groot aantal van de gevallen in om uw boete te laten vernietigen. Omdat onze diensten u niets kosten, heeft u niets te verliezen met een bezwaar tegen uw parkeerboete Groningen.

Parkeerboete Groningen #2 : verkeerd geparkeerd

Of u nu op de stoep heeft geparkeerd of zonder dat u een vergunning heeft, de parkeerboetes die u in Groningen opgelegd krijgt, kunnen in een groot deel van de gevallen aangetast worden door ons kosteloze bezwaar. Aarzel daarom niet en schakel onze hulp in als u een parkeerboete heeft gekregen in Groningen. Wij helpen u met uw parkeerboete vanwege…:

  • …fout parkeren in Groningen
  • … buiten de vakken parkeren
  • … parkeren naast een gele ononderbroken streep of in een blauwe zone
  • … op de rijbaan of juist op de stoep
  • … bij een woonerf
  • … op een invalidenparkeerplaats

Ook voor kosteloos bezwaar tegen andere boetes kunt u altijd bij ons terecht.

Bezwaar maken levert voordeel op!

Het lage bedrag van de gemiddelde parkeerboete zorgt ervoor dat mensen zich er snel bij neerleggen. Daardoor laten ze kansen liggen! Door een van onze juristen bezwar te laten aantekenen tegen de parkeerboetes die u in Groningen gekregen heeft, doet u alles wat u kunt om de boete te laten vernietigen. Omdat het helemaal gratis is, heeft u niets te verliezen. Neem nu meteen contact met ons op om bezwaar te laten aantekenen tegen uw parkeerboete.