Parkeerboete Gouda

Als er gesproken wordt over een parkeerboete in Gouda, kan dat twee dingen betekenen: een naheffingsaanslag parkeerbelasting (geparkeerd zonder kaartje) of een echte boete (voor fout parkeren).

Parkeerboete Gouda: geen kaartje

Als u een naheffingsaanslag parkeerbelasting heeft gekregen raden wij u aan om altijd bezwaar te laten aantekenen door onze juristen. Door de grote hoeveelheid regelgeving die betrekking heeft op dit soort aanslagen (o.a. de Gemeentewet en plaatselijke regelgeving zoals de Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2014) is het namelijk bijzonder moeilijk voor niet-juristen om alle mogelijke verweren aan te voeren. Wij controleren gratis uw boete ‘en staan u kosteloos bij.

Parkeerboete Gouda #2: verkeerd geparkeerd

Ook als u fout geparkeerd heeft (op de rijbaan, in een blauwe zone, zonder parkeerschijf,…), is lokale regelgeving van belang. De wettelijke basis voor de boete die u in dat geval opgelegd kunt krijgen is echter opgenomen in de Wet Administratiefrechtelijke Handhaving verkeersvoorschriften en niet in de Gemeentewet. Ook nu weer staan onze juristen u kosteloos bij dus dien uw parkeerboete vandaag nog in om uw mogelijkheden te laten inschatten.

Bezwaar levert alleen maar wat op

Door gebruik te maken van onze dienstverlening wordt u bijgestaan door een specialist zonder dat het u ook maar iets kost. Als wij de procedure voor u gewonnen hebben (en uw boete is vernietigd) worden wij betaald dor de overheid. Dát is onze vergoeding!