Gele streep op stoeprand

Er bestaat nogal wat verwarring over wat een gele streep op een stoeprand nu eigenlijk betekent. De reden daarvoor is gelegen in het feit dat er twee soorten gele strepen op de stoep kunnen voorkomen die allebei wat anders betekenen. Welke gele streep er ook voorkomt op de stoep: het is altijd nuttig om te laten controleren of bezwaar tegen uw parkeerboete mogelijk is. Door onze bijzondere werkwijze kost het u helemaal niets om onze experts in te schakelen en toch levert het u in veel gevallen voordeel op als uw parkeerboete vernietigd moet worden! Daarbij maakt het niet uit langs wat voor gele streep u uw auto heeft geplaatst:

Gele onderbroken streep op stoeprand

gele streep - onderbrokenAls er een gele onderbroken streep is aangebracht langs de rijbaan betekent dit dat heel eenvoudig er naast die streep niet geparkeerd mag worden. Even stilstaan om iemand te laten uitstappen of om enkele zware spullen te laden of te lossen mag dus wél naast een onderbroken streep.

Gele doorgetrokken streep op stoeprand

gele streep - doorgetrokkenEen gele doorgetrokken streep houdt een strenger verbod in. Op de plek naast een gele doorgetrokken streep is zelfs het stilstaan met een voertuig verboden. Het gaat hier dus verder dan een parkeerverbod!